تبلیغات
Parasarica پره سریکا - خبر: گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است

همه چیز در مورد پره سر

 
 
دوستِم‌ گرچ‌ِ اِم‌ دنیان‌َ خشیمون‌           هَم‌َ دلدادَه ی‌ ام‌ دلكشیمون‌

چ‌ِ فایده عاقبت‌ با حسرت‌ و درد            دنیاكا كوچ‌ بَكَردیمون‌ بشیمون‌


استفاده از مطالب این وبسایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد!

دوستان لطفا حتما مارا از نظرات ارزشمند خود بهره مند سازید!


parasarica.ir


parasarica@gmail.com

:: خبر: طاووسک پره سر به زیستگاهش برگشت
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 16
:: شرکت چوکا
:: تحریف نام ایسپیه مزگت
:: ایسپیهَ مَزگَت (مهندس رامین باباپور شکره دشت)
:: گالری تصاویر: ایسپیه مزگت
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 16
:: دیوار 47 پره سر
:: خبر : نگرانی از تخریب جنگل های گیلان با ساخت سد شفارود (+جوابیه)
:: آشنایی با سد مخزنی شفارود
:: یک دانستنی از سه شنبه بازار
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 15
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 14
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 13
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 12
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 11
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 10
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 9
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 8
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 7
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 6
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 5
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 4
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 3
:: آموزش: ضرب المثل تالشی 2
:: اسطوره یا ایزد سیاگالش
:: گیاهان مناسب منطقه پره سر (3)
:: گیاهان مناسب منطقه پره سر (2)
:: گیاهان مناسب منطقه پره سر (1)
:: تالش چه ندارد!


خبر: گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است
نظرات |

به گزارش پره سریکا؛ 170 غذای محلی در گیلان پخت می شود. میرزاقاسمی ، ترش تره ، باقلا قاتوق ، ماهی فویج ، فسنجان ، اناربیج ، قورابیج ، سیرقلیه ، گل درچمن و کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است که گردشگران گیلان تمایل زیادی به خوردن آن دارند .

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی – صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: تنوع آب و هوایی ، فراوانی سبزی و خشکبار علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است . آقای آذرپور افزود : مرغ ترش ، اناربیج ، باقلی قاتوق ، میرزاقاسمی و زیتون پرورده 6 غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است .

60 غذای محلی گیلان مخصوص فصل زمستان است .

خانم فراهانی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مصرف غذاهایی نظیر فسنجان ، سیر کوکو و میرزا قاسمی را در زمستان مفید دانست و گفت : مصرف این غذاها علاوه بر تامین ویتامین ها نیاز گرمایی بدن را نیز تامین می کند.

وی مصرف غذاهایی نظیر قورابیج کولی ، ماهی فویج و پلوسبزی را بسیار مفید دانست و گفت: آنتی اکسیدان های موجود در ماهی و سبزی برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است . این کارشناس تغذیه افزود :یکی از عوامل اصلی بالابودن سن امید به زندگی درگیلان مصرف ماهی است .

سن امید به زندگی در گیلان 75 سال بوده که سه سال بیشتر از میانگین کشوری است.


مرتبط با : پره سر اخبار
برچسب ها : پره سر-بخش پره سر-شهر پره سر-اخبار پره سر-خبر پره سر-غذاهای گیلان-غذاهای پره سر-
نویسنده : امین
تاریخ : سه شنبه 19 فروردین 1393
زمان : 05:35 ب.ظ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر